whatsapp

De Buffetbus

De Buffetbus uit Oostwold levert heerlijke buffetten door heel Noord-Nederland. Wat ooit begon als kleinschalig barbecues leveren met oldtimer bussen vanuit de slagerij is uitgegroeid tot een cateringbedrijf in buffetten, barbecues en gourmet. Na jarenlange ervaring te hebben opgebouwd op het gebied van catering is besloten om ook overheerlijke buffetten te gaan bezorgen. Deze worden koud geleverd en zijn gemakkelijk zelf op te warmen. Alle benodigdheden worden erbij geleverd!  

De barbecuebus is ontstaan vanuit een idee van Jan Nomden die in Oostwold de plaatselijke slager is. Inmiddels is de fysieke slagerij gesloten en kunnen klanten hun vlees online bestellen. Om het hele jaar voor klanten smakelijke feesten te verzorgen is vanaf 1 oktober 2023 de Buffetbus begonnen.

De Buffetbus levert de diverse pakketten in Groningen, Drenthe en Friesland. Het maakt niet uit of het bij huis, een bedrijf of op een andere locatie is. We komen het gewoon bezorgen. We leveren de spullen tijdig op locatie in koelboxen. U hoeft zelf alleen de bakken in de opwarmschalen te plaatsen en af en toe even de gerechten omscheppen. Zo geniet u met minimaal werk van een heerlijk buffet!

Met onze slagers ervaring staan versheid en kwaliteit voorop bij het bereiden van de buffet gerechten. Verder leveren wij alles wat nodig is voor het geven van een (s)makkelijk feest of andere gelegenheid. Met onze Buffetbus leveren we de spullen op de plek waar u het wil hebben staan. De scheelt u een hoop moeite. Afwassen hoeft u niet te doen. Dat regelen wij ook!

Onze andere specialiteiten kunt u vinden op

Barbecue: https://barbecuebus.nl/

Gourmet: https://barbecuebus.nl/barbecues/gourmet-panneque-fondue/

Barbecuebus

 Buffetbus – Slagerij Nomden l Huningaweg 44a l 9682 PB Oostwold l Tel: 0597-551256