Stamppot buffet

19,95

Te bestellen vanaf 10 personen

Stamppotten: Boerenkool, Zuurkool, Hutspot, Tafelzuur

Vlees: Rookworst, Gehaktbal + jus, Hachee

Altijd inclusief borden, bestek, bezorging, opwarmschalen en wij doen de afwas!

Dit product is vanaf 1 oktober weer bestelbaar

Stamppot Buffet

Lekker genieten van een heerlijke winterse maaltijd doe je via de Buffetbus.nl. Een stamppot buffet aan huis is voor veel gelegenheden een uitstekende optie. Dit omdat je zelf niks anders hoeft te doen dan de brandpasta’s aan te steken. Zo kan jij gezellig met je gasten iets vieren en doen wij voor jou het vuile werk. De afwas doen we namelijk ook. We komen het stamppot buffet aan huis bezorgen. Vindt het feest niet thuis plaats? Zo lang het een adres heeft leveren wij er gewoon. Het is dus ook zeer geschikt voor op kantoor of externe feest locatie. Vanaf 10 personen komen we gratis bij jou de buffetten leveren in Groningen, Drenthe of Friesland.

Vegetarisch en allergenen

Voor de buffetten hebben we diverse opties om te voldoen aan de diverse dieet wensen van jou of je gasten. Neem in dat geval even contact met ons op zodat iedereen lekker kan eten. Voor de allergenen informatie voor het standaard stamppot buffet kan je hier terecht. Niet voldoende? App, mail of bel even.

Inhoud:

Vlees

  • Rookworst
  • Gehaktbal + jus
  • Hachee

Stamppotten

  • Boerenkool
  • Zuurkool
  • Hutspot

Tafelzuur

  • Stukjes augurk
  • Amsterdamse uitjes
  • Piccalilly

Hoe werkt een stamppot buffet aan huis of op kantoor?

Je bestelt via onze website en daarna gaan we voor jou aan de slag. We bereiden onze producten met smaakvolle ingrediënten en zorgen dat deze op tijd in huis of op locatie worden geleverd. We leveren producten in koelboxen zodat u zelf geen koeling hoeft te regelen. Dit scheelt jou werk en kosten. De maaltijden zijn gemakkelijk zelf op te warmen en wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden hiervoor erbij zitten. Een uitgebreide uitleg hier over vindt je hier. Met de bezorger wordt een retourdatum afgesproken (meestal volgende dag). We halen onze spullen vuil weer op. Bij het stamppot buffet bestellen kan je gemakkelijk op rekening betalen. Ideaal voor zakelijke gelegenheden.

Stamppot buffet bestellen

Klinkt alles wat hierboven staat jou goed in de oren? Twijfel niet en bestel vandaag nog een lekker buffet! Zodra de bestelling binnen is beginnen wij met de voorbereiding zodat jou feest een smakelijk feest wordt! Wanneer staat onze bezorger bij jou voor de deur?