Oosters buffet

19,95

Te bestellen vanaf 10 personen

Gerechten: Nasi, Bami, Rijst,

Vlees: Oosterse gehaktballetjes in piri piri saus, Kipsaté in satésaus, Kip in Chinese saus

Inclusief: Kroepoek, Atjar, Brood, Kruidenboter

Altijd inclusief borden, bestek, bezorging, opwarmschalen en wij doen de afwas!

Oosters buffet

19,95

Oosters buffet aan huis

Ervaar de Aziatische smaak met een fantastisch Oosters buffet. Door het gebruiken van verse ingrediënten creëren wij een echte smaakbeleving waar je versteld van zal staan. Met onze Indonesische balletjes en kip van slagers kwaliteit in traditionele sauzen maken wij er een echt feest van. Als buffet cateraar bezorgen we de gerechten en benodigdheden gekoeld aan huis. Je kunt het gemakkelijk zelf opwarmen en samen met je gasten genieten van de gelegenheid.

Vegetarisch en allergenen

Voor de buffetten hebben we diverse opties om te voldoen aan de diverse dieet wensen van jou of je gasten. Neem dan even contact met ons op zodat iedereen lekker kan eten. Contact.

Oosters buffet

Vlees

  • Gehaktballetjes in piri piri saus
  • Kipsaté in satésaus
  • Kip in Chinese saus

Gerechten

  • Nasi
  • Bami
  • Rijst

Inclusief

  • Kroepoek
  • Atjar
  • Brood + Kruidenboter

Hoe werkt het?

Je bestelling wordt altijd geleverd met borden, bestek, opscheplepels, opwarmschalen en brandpasta. Wij maken dit allemaal voor je schoon zodat jij alleen maar hoeft te genieten van de heerlijke maaltijden. We leveren je bestelling koud aan. Je kunt de gerechten gemakkelijk zelf opwarmen in de opwarmschalen. Dit duurt afhankelijk van de hoeveelheid ongeveer 1 uur. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina ‘Hoe werkt het’.

Waarom Buffetbus.nl?

Wij als Buffetbus hebben jaren ervaring met het leveren van compleet verzorgde pakketten aan huis, op kantoor of een andere locatie. Hierdoor zijn wij altijd een goede keuze voor het compleet maken van je feest. Het aan leveren van buffetten aan huis is ontstaan vanuit de BarbecuebusOm het hele jaar mensen te voorzien van lekker eten is daarom gestart met dit concept. Aangezien onze ervaring teruggaat naar 2006 kunnen we stellen dat we de juiste ervaring hebben om ervoor te zorgen dat jou feest geslaagd is. Met onze prijzen zijn we ook een goedkoop alternatief voor een restaurant bezoek met vrienden, collega’s of familie.

Oosters buffet bestellen

Wil jij ook de smaak van het Oosten in huis of op kantoor halen? Twijfel niet en bestel een heerlijk buffet. Zodra wij jou bestelling ontvangen starten wij met de voorbereidingen. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij je gasten een ware smaaksensatie geeft door het gebruik van de beste ingrediënten.